Witaj na oficjalnym forum klanu Templariorum
Nie jesteś zalogowany na forum.
Regulamin klanu Templariorum
1. Pierwszym warunkiem jest wiek, każda wstępująca osoba powinna mieć przynajmniej ukończone 16 lat oraz nieco podstaw kultury tj. przywitać się z klanowiczami.
2. Każda osoba dołączająca do klanu powinna oferować swą pomoc zarówno klanowi jak i klanowiczom.
3. Zaleca się bycie aktywnym zarówno w grze jak i na czacie klanowym. Ma to na celu uniknięcia bezowocnym próbom porozumienia się z klanowiczami.
4. Gdy zadecydujesz się dołączyć do klanu obowiązkiem jest podpisaniem się pod regulaminem jako, że akceptujesz podane warunki. (Coś w stylu: Akceptuję regulamin/Akceptuję powyższe warunki.) Dotyczy to zarówno obecnych klanowiczy jak i nowo dołączających.
5. Oczywistym jest, że po zbyt długiej nieobecności bez uprzedzenia zostaniesz wydalony z klanu.
6. Każdy klanowicz powinien głosić dobre imię klanu oraz prezentować się od najlepszej strony.
7. Zaleca się obecności na discordzie, niekoniecznie głosowej, ale chodzi o samo bycie online.
Akceptuje
Akceptuje powyższe warunki
Zgadzam się
Akceptuje
A.K.C.E.P.T.U.J.E
Poddaje się karze
Akceptuje
Akceptuje
Wnoszę poprawkę do regulaminu i to powinien być punkt No.1 WITAMY SIĘ KLANOWICZE!! To nie obora i nie krowy tu siedzą. Z domu wyniosłem że zaczynam dzień od "witam" i kończę widzenie na przynajmniej "Do jutra". Wydaje mi się że należy się to każdemu normalnemu i zdrowemu człowiekowi.
Proszę o opinię.
Wasza prośba została wysłuchana, poczyniłem skromne zmiany ;d
Czołem!
niniejszym postem zgadzam się z postanowieniami regulaminu
Akceptuję.
Akceptuje Regulamin
Accepted
Akceptuje Regulamin
Akceptuję powyższy regulamin
Akceptuję regulamin
Akceptuje Regulamin
Akceptuje